Atradius în lume

Atradius oferă servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și colectare în întreaga lume, având o prezență strategică în 50 de țări

Facem parte din Grupo Catalana Occidente (GCO.MC), lider pe piața asigurărilor din Spania și în domeniul asigurărilor de credit la nivel mondial.

Scurtă prezentare a Grupului Atradius

 

Produsele noastre de Asigurare de Credit, Garanții și Colectare protejează companiile împotriva riscurilor privind plata, asociate vânzării produselor și serviciilor prin credit comercial.

Descriere succintă a activității noastre în prezent, la nivel global

Atradius N.V. este o societate cu capital privat, deținută în totalitate de Grupo Catalana Occidente și Grupo Compañía Espanõla de Crédito y Caución. Mai multe informații privind acționarii sunt disponibile în limba engleză pe website-ul Grupului. 

  • Sediul principal este în Olanda
  • Oferim asistență în domeniul comerțului internațional de mai mult de 90 de ani
  • Venitul total depășește suma de 1,8 miliarde de EUR
  • Prezență strategică în mai mult de 50 de țări din întreaga lume
  • 3.700 de angajați la nivel global, mulți dintre aceștia fiind cunoscători a mai multor limbi străine

Ratinguri privind situația financiară

 

Ratingul privind situația financiară a companiei noastre a fost confirmat de agențiile de rating A.M. Best ca „A” (excelent) cu perspectivă stabilă și Moody’s ca „A2”, de asemenea cu o perspectivă stabilă. Ambele ratinguri confirmă capacitatea operațională solidă și poziția de top a principalelor entități operaționale ale Atradius N.V.. Pentru a afla cele mai recente detalii și anunțuri privind ratingurile noastre, în limba engleză, vă rugăm consultați website-ul Atradius Group.

Guvernanța și Managementul Atradius N.V.

 

Structura de guvernanță a holdingului include un Consiliu de Adminstrație și un Consiliu de Supraveghere. Acestea coordonează împreună activitățile pe care le desfășurăm, concentrându-se pe clienți și pe interesele acționarilor noștri.

 

Consiliul de Administrație are cinci membri și are ca responsabilități obținerea de către Atradius a obiectivelor, strategiei, politicii și rezultatelor. Urmărește în principal interesele Atradius și activitățile care țin de aceasta.

 

Adunarea Generală deține autoritatea de a numi un membru al Consiliului de Administrație, la recomandarea Comisiei de Remunerare, Selecție și Numire a Consiliului de Supraveghere.

 

Consiliul de Administație este format din:

David Capdevila, Președinte al Consiliului de Administrație și Chief Executive Officer

Andreas Tesch, Chief Market Officer

Chris van Lint, Chief Risk Officer

Claus Gramlich-Eicher, Chief Financial Officer

Marc Henstridge, Chief Insurance Operations Officer

Biografiile membrilor Consiliului de Administrație sunt disponibile în limba engleză pe website-ul Grupului Atradius.

 

Consiliul de Supraveghere are zece membri și are ca responsabilități monitorizarea și coordonarea afacerilor generale ale Atradius și politica Consiliului de Administrație. La fel ca și Consiliul de Administrație, acesta urmărește în principal interesele Atradius și activitățile care țin de aceasta.

 

Consiliul de Supraveghere este format din:

Xavier Freixes, Președinte

Francisco Arregui, Vice- Președinte

Désirée van Gorp

Juan Ignacio Guerrero

Carlos Halpern

John Hourican

Bernd-Hinrich Meyer

Hugo Serra

José Maria Sunyer

 

Consiliul de Supraveghere are două comisii: Comisia de Audit și Comisia de Remunerare, Selecție și Numire. Mai multe informații privind aceste comisii sunt disponibile în limba engleză pe website-ul Grupului Atradius.

Rapoarte Anuale

 

Rapoartele noastre Anuale oferă o perspectivă completă privind performanța Atradius N.V. și prezintă nivelul de randament, strategia, situațiile financiare anuale, responsabilitatea socială a întreprinderilor și informații financiare suplimentare.

 

Cel mai recent Raportul Anual și cel mai recent rezumat sunt disponibile mai jos pentru a fi vizualizate și descărcate (Descărcați Adobe Reader). Pentru a consulta Rapoarte Anuale mai vechi, vă rugăm vizitați website-ul Grupului Atradius.

Responsabilitate socială a întreprinderilor

 

Principalul nostru scop în afaceri este de a facilita activitățile comerciale. Aceasta are un impact, de asemenea, asupra abordării pe care o avem în privința responsabilității sociale a întreprinderilor, deoarece considerăm că activitățile comerciale de succes sunt esențiale pentru dezvoltarea economică în întreaga lume. Companiile care pot desfășura activități comerciale de succes pot contribui la crearea locurilor de muncă și la reducerea sărăciei. În plus, promovăm transparența și etica în toate activitățile întreprinse și susținem cele zece principii ale Pactului Global al Naținilor Unite.

 

Detalii suplimentare privind modul în care aducem o schimbare pozitivă prin intermediul strategiei de Responsabilitate Socială a societății noastre  sunt disponibile pe website-ul Grupului Atradius.

Cariere

 

Suntem o societate cu acoperire internațională și recrutăm talente în întreaga lume.

 

Contactați biroul pe plan local pentru a afla detalii suplimentare despre potențiale locuri de muncă disponibile și oportunități pe plan local în cadrul Atradius. Ca alternativă, ne puteți trimite direct CV-ul dumneavoastră, însoțit de o scrisoare de intenție, la adresa jobs@atradius.com