Politica Serviciului Clienți

Politica Atradius privind Serviciul Clienți este promisiunea noastră față de dvs. Ea demonstrează angajamentul nostru de a vă oferi comunicare, servicii și asistență de înaltă calitate.

Suntem dedicați să vă oferim servicii de cel mai înalt nivel în tot ceea ce facem. Acesta este angajamentul nostru în materie de servicii. El se regăsește în fiecare aspect al afacerii noastre; de la etica noastră, la formarea oamenilor noștri și la dezvoltarea relației noastre cu dvs.

Facilitarea comunicării


Echipele noastre dedicate de gestionare a conturilor și de servicii pentru clienți sunt pregătite să vă răspundă prompt și eficient la întrebările și solicitările dvs. Atunci când este posibil, vă punem la dispoziție un punct de contact dedicat și detalii de contact clare.

Supraveghem lucrurile, evaluându-ne periodic comunicările pentru a ne asigura că ne menținem standardele înalte. Pe lângă situatiile legate de contul dvs. la noi, v-am fi recunoscători dacă ați putea oferi echipelor noastre feedback cu privire la opiniile și experiențele dvs.  Răspunsul la feedback ne permite să aducem îmbunătățiri, așa că apreciem orice informație pe care ne-o puteți transmite.

Simplificarea administrării polițelor


Oferim îndrumare și asistență în toate domeniile, de la administrarea polițelor până la accesarea și utilizarea sistemelor noastre online, cum ar fi Atradius Atrium și Atradius Insights.

Ne străduim să reducem la minimum obligațiile dvs de administrare a poliței și, atunci când vine momentul reînnoirii, ne asigurăm că acest proces este clar și că documentația vă este emisă în timp util.

Orice factură pe care v-o trimitem va indica în mod clar ce trebuie plătit, pentru ce serviciu și până când.

Colaborarea strânsă cu dvs. în ceea ce privește limitele de credit


Ne angajăm să vă oferim în timp util decizii privind limita de credit și ne asigurăm că vă păstrăm informați pe parcursul procesului.

Deciziile noastre nu sunt luate fără a ține cont de dvs. Atunci când este posibil, colaborăm cu dvs. pentru a obține informații suplimentare despre cumpărătorii dvs. și ținem cont de relația dvs. comercială cu aceștia. În plus, dacă este cazul, vă vom comunica ratingul de credit pentru cumpărătorii dvs. asigurați pentru a vă sprijini procesele și procedurile de gestionare a creditelor.
În cazurile în care este necesar să reducem sau să retragem o limită de credit, ne străduim să vă oferim o perioadă de preaviz adecvată care să vă ofere suficient timp pentru a lua măsuri comerciale alternative (cu excepția unor circumstanțe excepționale).

Încercăm să nu facem niciodată promisiuni pe care nu le putem respecta, iar procesul nostru transparent de apel este conceput pentru a vă ajuta în cazul în care doriți să reconsiderăm o decizie.

Furnizarea unui serviciu eficient de instrumentare a cererilor de despăgubire si de colectare și recuperare


Vă punem la dispoziție un ghid pas cu pas despre cum să depuneți o cerere de despăgubire, inclusiv despre cum să ne informați cu privire la facturile restante.

Lucrăm îndeaproape cu dvs. pe tot parcursul procesului de recuperare și de colectare a debitelor, furnizând informații actualizate despre cazul dvs., convenind cu dvs. asupra metodei de colectare și remițând fondurile cât mai curând posibil.

În cazul în care nu este posibilă plata unei cereri de despăgubire sau plata ei integrală, vi se va da o explicație clară și veți avea dreptul de a face apel.

Construirea unei relații cu dvs.


Credem că vă putem oferi un sprijin de cea mai bună calitate atunci când vă înțelegem afacerea, inclusiv strategia și piața dvs. Angajații noștri cu înaltă calificare sunt specialiști în domeniile lor și al dvs., fiind susținuți de un program de dezvoltare profesională continuă.

Cum ne contactați


Dacă aveți o problemă pe care doriți să o discutați cu noi, vă rugăm să luați legătura cu managerul dvs. de cont dedicat. Alternativ, puteți contacta sediul nostru central la:

Atradius
David Ricardostraat 1
1066 JS Amsterdam
Țările de Jos
Tel.: +31 20 553 3355

Sau găsiți datele de contact pentru toate birourile aici.